Onze missie

 

Het maakt niet uit welke les er gegeven wordt, wij proberen de cursisten altijd centraal te laten staan in elke les. Wat en hoe wil men leren, en elk les moet een soort feestje zijn. Leren in een ontspannen sfeer is erg belangrijk vinden wij. Daarom zullen we voordat de les start goed kijken en bespreken hoe men leert.

 

Ferry van der Zwan

 

EHBO is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met de EHBO. Daarna door mijn werk kwam er ook de BHV bij.

 

Rond mijn achtiende levensjaar heb ik mij aangemeld als vrijwilliger bij het Rode Kruis. En in 2016 ben ik begonnen met de opleiding om instructeur te worden. Eerst begonnen met Oranje Kruis, erna Rode kruis.

 

Nu ben ik gecertificeerd instructeur:

 

Op 1 April 2018 ben ik FZservices begonnen, daaronder valt FZtrainingen en BHVtasje.nl.

 

Wat ik probeer is om anders les te geven dan andere.

Hoe ik dat doe, om mijn les te beginnen te vragen wat hun graag zouden willen leren, en daardoor een afwisselende les te maken, zodat iedere cursist het kan volgen en leren en de dag als prettig ervaart. Ook probeer ik de lessen af te wisselen met een stukje theorie, denk aan standaard instructiematerialen, en daarna een doe opdracht. Ook maak ik gebruik van verschillende spelvormen, om op een leuke manier de stof te brengen.

 

Over ons

Heeft u vragen of heeft u een interesse in een offerte, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier of stuur

een email.